Vi tilbyr asfalt i Oslo og omegn.

Vi tar små og store oppdrag for både bedrifter og privatpersoner.

Vi asfalterer:

 • Vei

 • Gårdsplasser og oppkjørsler

 • Parkeringshus / parkeringsanlegg

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring

For å sikre best mulig resultat er vi avhengig av å kunne legge en gjennomtenkt plan og det gjøres best ved en befaring. Da kan vi avdekke behovet for grunnarbeid, type og mengden masse, samt hvilket utstyr som kreves for å utføre jobben.

Etter endt befaring vil dere motta et skriftlig tilbud per e-post.

Referansebilder asfaltering

Vi legger asfalt i Oslo, Bærum, Asker, Lørenskog, Lillestrøm, Strømmen, Langhus og Ski.

Priskalkulator – Asfalt

BEREGN PRIS OG BESTILL I DAG!

Vår priskalkulator beregner pris på asfalttypen Agb8 med en tykkelse på 50 mm.

Vi legger en asfalttype som heter Abg8, som er den typen asfalt som er anbefalt på gårdsplasser, fortau og gang/sykkelveger, samt lite trafikkerte veier. Abg8 kan også brukes på mindre parkeringsplasser for biler.

Det mykere bindemiddelet som brukes i Agb8-massen gjør at dekket blir noe mer fleksibelt og tåler mer i forhold til for eksempel telehiv. Med andre ord mindre fare for oppsprekking og dermed bedre økonomi.

Vi legger asfaltdekket i en tykkelse på 50 mm, så lenge det er plass til det. Det sikrer meget bra levetid og høy holdbarhet. Andre asfaltblandinger og tykkelser kan selvsagt tilbys, kontakt oss gjerne for mer informasjon og tilbud.

(Mange priser et tynnere dekke (30–40 mm), men vi velger å satse på kvalitet. Sørg for å sjekke dette med leverandøren når du skal sammenligne priser.)

Minstepris asfaltjobb*: 1–20 kvadratmeter, alternativt 2 tonn asfalt, kr 7500,- ekskl. MVA / 9375,- inkl. MVA.
* Forutsetter at grunnarbeidet er faglig utført, og at det er mulig å legge asfalt direkte. Det kan tilkomme rigg og drift på større jobber, dette prises per oppdrag og gis spesifisert i endelig tilbud etter befaring / informasjon fra kunden.

Prisene gjelder jobber i Stor-Oslo. Vi tar kontakt dersom vi ser at adressen ikke gjelder i ditt område. Våre vanlige operasjonsområder i Stor-Oslo, er: Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Lørenskog, Lillestrøm, Strømmen, Langhus og Ski.

Fyll inn antall m² for å få et prisestimat
Estimat kr. ink. mva.

  Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende befaring.

  Fyll inn antall m² for å få et prisestimat
  Estimat kr. eks. mva.

   Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende befaring.