Asfaltering Oslo - Vei og Anlegg AS
Vei og Anlegg AS

OM OSS

Vei og Anlegg AS har bred erfaring med innen asfaltering, steinlegging og grunnarbeid. Vi er i dag 13 ansatte og tar oppdrag i Oslo, Bærum, Asker, Lørenskog, Lillestrøm, Langhus og Ski.

Vi utfører prosjekter for privatpersoner, borettslag og bedrifter.

Vei og Anlegg AS

Din totalleverandør av alt innen asfalt, stein, mur og hagetjenester.

Hos oss får du gjennomført kvalitet – til rett pris, til avtalt tid og med garanti.

Vei og Anlegg AS

Vei og anlegg AS har over 10 års erfaring i bransjen, og våre eksperter er ikke bare faglig dyktige, men også pålitelige og løsningsorienterte. Vårt mål er alltid å møte kundenes spesifikasjoner og krav til kvalitet, og vi verdsetter det å gjennomføre oppdrag til avtalt tid og pris. Med oss på laget unngår du overraskelser.

Vi tilbyr alt innen følgende tjenester:

  • Asfalt
  • Drenering
  • Mur
  • Steinarbeid
  • Trapp
  • Anleggsgartner

Vi dekker Oslo og Viken

Vei og anlegg AS leverer tjenester til både private husholdninger og til det offentlige. Vi tar imot alle oppdrag uansett størrelse i Oslo og omegn. Ønsker du å asfaltere innkjørselen, bygge en steinmur eller trapp, eller å pynte opp i hagen, står vi til tjeneste. Ingenting er for stort eller for smått. Vi kan også ta på oss større oppdrag i Viken.

Planlegging, befaring og godkjenning

Våre erfarne rådgivere bidrar gjerne til planlegging og godkjenning av prosjekter i samarbeid med offentlige etater. Vi følger alle krav til norske forskrifter og spesifikasjoner med to års garanti på utførte oppdrag.

Kvalitet og trygghet

For oss handler det om å gi deg bekymringsfrie tjenester og få fornøyde kunder. Vi kan ta totalansvaret med all planlegging – og gjennomføre oppdraget med full godkjenning og kontroll. Med våre kvalifiserte og erfarne fagfolk og gode kundereferanser, kan du være sikker på at ditt oppdrag er i trygge hender.

Vi tilbyr

Asfaltering

Vi tilbyr asfaltering av vei, parkeringsanlegg og private gårdsplasser.

Vi tilbyr

Steinlegging

Vi utfører steinlegging på gårdsplasser, oppkjørsler og trapper.

Vi tilbyr

Grunnarbeid

Vi utfører graving, massetransport, riving og bortkjøring.